Menu

Prozori drvo-aluminijum

PROZORI ZA SLEDECE GENERACIJE

Prozori iz kombinacije drvo-aluminijum, predstavljaju naše najbolje prozore.
Čvrstinu drvenog štoka i klila, sa spoljne strane, pričvršćena aluminijumska obloga koja štiti prozor od vremenskog uticaja i daje im estetski uticaj.

Aluminijum je stabilan i izdržljiv materijal, ako je dobro uradjen, otporan je na vremenski uticaj i praktično neuništljiv. Sam po sebi aluminijum nema dobre izolacione karakteristike, ni toplotne ni zvučne i za unutrašnji prostor je hladan materijal.

Kombinacija drvo-aluminijuma predstavlja ujedinjene najboljih osobina dva materijala. U unutrašnjosti prostora ostaje toplina drveta koje je sa spoljne strane zaštićeno aluminijumom i daje dobru izolaciju povećanu trajnost. Naš Soft-Line prozor sa ugradjenim trostrukim termo staklom debljine 40 mm i tri dihtunga ima koeficijent od Uw 0.92.

Da bi udovoljili arhitektonskim rešenjima (strukturalne fasade) imamo u ponudi prozor drvo-aluminijum sa osobinama i zahtevima arhitekata. Aluminijum, sa spoljne strane, ravnog stoka i krila i toplina drveta sa unutrašnje strane tretirana eko bojama. Vrste troslojnog drveta: smreka, bor, aris, hrast i jasen.
Ugradnje troslojnog termo stakla do 54 mm. Koeficijent prozora Uw 0.75.

Prozor za pasivne kuce je jedan on naših najboljih prozora drvo-aluminijum po toplotnoj i zvučnoj izolaciji. Sa ugradjenim troslojim termo staklom Ug 0.5 dobili smo prozor sa koeficijentom od Uw 0.78. Da bi štedeli enegriju i novac odlučite se za neki od naših prozora. U njih ugradjujemo svoje sposobnosti i stečeno znanje.

nazad na vrh